Korpa

Nema proizvoda u korpi

Idi na vrh stranice
O nama

O nama

SPLENDOR je firma koja se usko specijalizovala za LED rasvjetna tijela i pripadajuće komponente koja se svojim asortimanom, ali i cjelokupnom uslugom želi nametnuti kao lider na BiH tržištu. Naša dugotrajna misija je zadovoljavanje Vaših želja i potreba te učestvovanje u stvaranjanju čištije, zelenije i zdravije okoline nudeći inovativna rješenja vezana uz rasvjetu, uštedu energije i pružajući vrhunsku uslugu. Vizija nam je da SPLENDOR postane brend koji apsolutno opravdava Vaše povjerenje te djeluje kao motivator ostalim poslovnim subjektima kako bi svi zajedno radili na uštedi energije i očuvanju okoline.

Garancija kvaliteta naših proizvoda predstavlja i jednogodišnja garancija koju nudimo za cjelokupan naš program te CE, Rohs te svi ostali sertifikati koje zahtjevaju standardi Evropske Unije. Trenutno raspolažemo sa respektabilnim zalihama proizvoda te smo u mogućnosti da vam isporučimo željeni proizvod u najkraćem mogućem roku. Takođe, nudimo Vam kompletnu uslugu, od projektovanja same rasvjete za Vaš objekat do krajnje montaže i savjetovanja te vrhunska rasvjetna tijela po veoma pristupačnim cijenama.

Ono što nas razlikuje od konkurencije nije samo dostupnost i kvalitet naših proizvoda, nego i širina asortimana. U mogućnosti smo Vam ponuditi cjelokupan LED rasvjetni program trenutno dostupan na tržištu koji uključuje sijalice za sve standarde (E27, E14, MR16, GU10, G9, G4), rasvjetna tijela za sve površine (stropna, zidna, indirektna te scenska), vanjsku rasvjetu, dekorativnu rasvjetu, industrijsku i javnu rasvjetu.

Obratite sa sa povjerenjem našem mladom i stručnom timu i uštedite Vaše vrijeme i novac te učestvujte u stvaranju zelenije i sretnije budućnosti.